Kövess minket

Hiphop

YoungBoy Never Broke Again azt mondja, megbánta az erőszakos dalszövegeit, és át akar térni a mormon vallásra

Megosztva

YoungBoy Never Broke Again, a munkamániás rapper, aki csak az elmúlt évben nyolc albumot adott ki, arról beszélt, hogy megbánta néhány korai zenei döntését.

A szerdán megjelent Billboard címlapsztori részeként a 23 éves rapper betekintést engedett életébe és művészi fejlődésébe . Arról is beszélt, hogy Utah-ba költözése hogyan hatott pozitívan a mindennapi életére, és a gondolkodásmódjának változását a Mormon könyvéhez és az Utolsó Napi Szentek Jézus Krisztus Egyházához fűződő bimbózó kapcsolatának tulajdonította. Felidéz egy konkrét esetet, amikor gyorsan visszautasította egy csapat mormon misszionárius látogatását, akik megjelentek az otthona előtt, de miután felismerte, hogy „nagyon is segítségre van szüksége” és „szüksége van egy barátra„, a rapper megnyitotta előttük az ajtaját.

Egyszerűen jó volt látni valakit, akinek más a gondolkodásmódja, aminek semmi köze az üzlethez vagy a pénzhez – csak ezek a csodálatos lelkek” – mondta. Hozzátette, hogy reményei szerint egy keresztelési szertartással még jobban elkötelezi magát újonnan megtalált spiritualitása mellett, de addig vár, amíg nem lesz többé házi őrizetben (YoungBoy október óta házi őrizetben van egy louisianai fegyvervád miatt).

A louisana-i születésű rapper a korai megjelenéseire reflektálva elmondta, hogy felelősséget érez „a szarért, amit ezeknek az embereknek a fülébe öntöttem„, hozzátéve, hogy „nagyon sok dologban hibásnak érzi magát… Hány gyerek vagy ember ült be egy autóba, vagy hallgatta ezt a szart, és tényleg elment és bántott valakit„?

Elismerve, hogy a kár már megtörtént, YoungBoy kifejezte elköteleződését, hogy „megtisztítom, amit csak tudok” a továbbiakban, „de ez időbe telik„. Nemrég A$AP Rocky is azt mondta, hogy lelkifurdalása van korábbi szövegei miatt.

(Variety)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés