Kövess minket

Hiphop

Yung Lean hálás, hogy találkozhatott Fredo Santanával a halála előtt

Együtt is stúdióztak, de Fredo bealudt, mikor az ő verzéje jött volna.

Megosztva

Forrás:

Interjút adott az MTV-nek Yung Lean, a svéd cloud rap előadó, a beszélgetésben pedig az addikciója leküzdésén túl Frank Oceannel való együttműködése, és Fredo Santana megismerése is szóba került.

A rapper elmesélte, hogy 2015-ben függő volt, és mikor erre rájött, hogy meghalt az amerikai turnémenedzsere összeomlott és egy elmegyógyintézetben kötött ki, ahol hallucinációkkal és paranoiával küzdött. Az egyik képzelgése az volt, hogy fegyveresek járkálnak a kórház tetején, ezt később a „Red Bottom Sky” című dalában is megemlíti, amely a tavaly megjelent Stranger című albumán kapott helyet.

[vembed youtube=”RoBiw7nSrG8″ ]Szó volt arról is, hogy Frank Ocean csak úgy lazán felhívta egyik nap, hogy ugorjon át Londonba egy kis stúdiózásra, mert szeretne együtt zenélni vele. Lean állítása szerint épp drogot vett egy svéd vasútállomásnál, mikor csörgött a teló. A rapper ekkor még csak 17 éves volt, a dal amit közösen elkészítettek Frank „Blond” című lemezére került fel, Godspeed címmel.

Végül visszaemlékezett Fredo Santanára is. A drill rapperrel három nappal a halála előtt találkoztak Los Angelesben egy stúdióban. 50 Cent „Get Rich or Die Tryin‘”-ját hallgatták, majd zenélni kezdtek, de miután Lean felvette a saját részét, Fredón lett volna a sor, aki bealudt a keverőpulton, így aztán feltételezhetően nem lett befejezve a dal. „Nagyszerű ember volt, iszonyat rendes arc. Hálás vagyok, hogy megismerhettem” – mondta Lean.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük