Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • Már nem Drake a leghallgatottabb előadó Spotify-on

Már nem Drake a leghallgatottabb előadó Spotify-on

Offmedia- 2018.06.25. 19:36
Hanem egy kolumbiai zenész.
Kolumbiai reggaeton sztár, J. Balvin a leghallgatottabb zenész a világon, legalábbis a Spotify rendszerében - közölte a cég hétfőn. Az ötödik stúdióalbuma, a Vibras sikere után már több mint 48 millió havi streamet gyűjtött be a 33 éves énekes, és ezzel megelőzte a korábbi csúcstartót, Drake-et.

Balvin dominanciája nagyrészt a már előbb említett Vibras album népszerű kislemezeinek köszönhető, például a Nicky Jammel közös "X"-nek (327 millió stream összesen), vagy éppen a "Mi Gente"-nek, ami az első olyan latin dal, mely sikeresen felkúszott a Spotify Nemzetközi 50-es slágerlistájának a tetejére.

"Csak annyit tudok mondani, hogy köszönöm" - reagálta le J. Balvin a hírt. "Nagyon hálás és büszke vagyok, hogy én lettem a leghallgatottabb előadó a Spotify-on. Ez nem csak rólam szól, ez egy spanyol ajkú mozgalom is egyben. Bizonyítjuk, hogy a latinók is képesek rezonálni a nemzetközi közönséggel, anélkül, hogy feladnánk az identitásukat. Tehát ez a győzelem a latinók győzelme. Egyben nagyon hálás vagyok a Spotify-nak a reggaeton mozgalom támogatásáért".

Alább J. Balvin néhány slágere.
(Fader)

Hozzszlsok

rdekes lehet