Keresés
  • Főoldal
  • Zene
  • The Weeknd vérző szájjal kacag és százötvennel repeszt a Blinding Lights friss klipjében

The Weeknd vérző szájjal kacag és százötvennel repeszt a Blinding Lights friss klipjében

Kersner Máté- 2020.01.21. 19:44
Bódult őrület, őrült bódulat.
Nemrég mindannyiunk legnagyobb örömére visszatért Abel Tesfaye, ismertebb nevén The Weeknd, új külseje mellé pedig két igen nagyot menő kislemez is dukált, ebből kapott most friss klipet a Blinding Lights.

A The Weekndhez igen közel álló '80-as évek vibe (lásd: Starboy) hangzást tekintve ebben a dalban is visszaköszön, bár ez most, hogy már a legtöbben jól ismerjük a trekket kevésbé érdekes, a vizuálban látottak viszont annál inkább. A Blinding Lights hivatalos videója ott veszi fel a fonalat, ahol a Félelem és rettegés Las Vegasbant idéző, békanyalogatós Heartlessben abbahagyták:

emberünk továbbra sem józan, és folytatja ámokfutását a neonokban úszó városban.

A script röviden: az újfent afrós-latinó stíllel hódító Abel illuminált állapotban cigizgetve autózgat, denszel az út közepén, szemezik egy ázsiai lánnyal egy bárban, majd jól ellátják a baját, végül Joker mozdulatait idéző görcsös táncot lejt miközben véresre vert arcán kaján vigyor ül. Mindez persze mocskos jól mutat és sokkal többet ad nézve, mint olvasva, szóval beszéljen inkább helyettem a nemrég közzétett klip:

 És hogy mire enged következtetni ez a szokatlanul nagy aktivitás The Weeknd részéről? Hát persze, hogy egy új album érkezésére, reméljük minél előbb.

Hozzászólások

Érdekes lehet