Kövess minket

Hiphop

Zenék vasárnapra: Macklemore, Young Thug & DJ Carnage, Kevin Gates

Addig sem ér véget a hétvége.

Megosztva

Forrás:

Macklemore – Gemini

Macklemore 2005 óta először jelentetett meg szólólemezt, szóval akik kíváncsiak voltak mennyit ad hozzá Ryan Lewis a duóhoz, azoknak ez az album jó kiindulópont lehet. A megszokott politikailag túlfűtött és sokszor komoly témákat feszegető előző projektekhez képest a Gemini egy kifejezetten laza lemez lett, olyan vendégekkel, mint Kesha, Lil Yachty, vagy éppen Offset. Az utóbbival közös „Willy Wonka” a lemez egyik kiemelkedő darabja, és nem csak azért mert a rapper megemlíti benne a fővárosunkat, ami ezek szerint nagy hatással volt rá.

Forrás:

Kevin Gates – By Any Means 2

Kevin Gates jelenleg épp rácsok mögött van, de ez mikor állított meg bármilyen rappert is, hogy új zenével jelentkezzen? Felesége, és a rapper bizniszpartnere Dreka a felelősek amúgy a legújabb mixtape-ért, melyen PnB Rock az egyetlen közreműködő, a maradék pedig Gates korábban felvett vokáljaiból áll.

Forrás:

Young Thug & DJ Carnage – Young Martha

Young Thug és DJ Carnage duót alapítottak Young Martha néven, szóval az első EP-jüket hogyan máshogy is nevezhették volna el, mint Young Martha. A 4 számos kiadvány Carnage rajongóknak lehet, de Young Thug fanoknak semmiképp sem okozhat csalódást. A Meek Millel közös Homie már horrorisztikus videót is kapott nemrégiben, de az EP-n mégis a Shakka kollabb „Don’t Call Me” emelkedik ki, ami egy elég chill future house treki lett. 

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés