Kövess minket

Hiphop

Zengett a „Fuck Lil Pump és 6ix9ine” J. Cole koncertjén, de a rapper rögtön leállította a közönséget

Cole felnőtt módon kezelte a helyzetet.

Megosztva

Forrás:

Fuck Lil Pump„, majd „Fuck 6ix9ine” kántálásba kezdett a közönség J. Cole egyik hétvége koncertjén, de a rappernek ez nagyon nem tetszett.

Cole a JMBLYA Fesztivál főfellépője volt, itt üvöltötte a nézősereg a feltörekvő rappereket szidalmazó rigmusokat, miközben a színpadon épp a „1985” című szám szólt. A dal amúgy arról lett híres, hogy Cole megszólítja benne a „Lil” rappereket, tanácsokat adva nekik, hogy a hype lecsengése után mibe fektessék például a pénzüket. Sokan úgy értelmezték, hogy konkrétan Lil Pumpnak és közvetve haverjának, Smokepurpp-nek szólnak a sorok, de Cole egy interjúban tisztázta, hogy „akinek nem inge, ne vegye magára„, tehát nincs konkrét címzettje a rímeknek. Pump azért így is visszaszólt, egy videóüzenetben azt mondta: „Wow gratulálok, sikerült beoltanod egy 17 évest. Te nyomorék.” Később aztán egy Smokepurpp koncerten a közönség egy emberként üvöltötte, hogy „Fuck J. Cole” az esskeetit rapper pedig csendben hallgatta a szitkozódást, majd belekezdett a következő dalába.

[vembed youtube=”tSWQkHeMANM” ]Valami hasonló történt most is, csak itt a Cole rajongók üvöltötték, hogy Lil Pump megbaszódhat, és valamilyen fura oknál fogva 6ix9ine nevét is belekeverték az egészbe, vélhetően mert ő még hasonlóan megosztó fiatal rapper, amúgy sose volt beefben Cole-lal, tehát más magyarázat nincs rá. Jermaine amúgy nagyon felnőtt módon kezelte a helyzetet, szimplán közölte a közönséggel, hogy ezt most hagyják abba. „Ne, ne, ne. Ne mondjatok ilyeneket” – állította le a dühös tömeget.

[twitter]https://twitter.com/maureenreneee/status/993045137159872513[/twitter]
Cole amúgy annyira nem utálja az újhullámot, hogy nemrég bejelentette, Young Thuggal indul közös turnéra.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés