Kövess minket

Elektronikus

ZHU visszatért és már megint titokzatoskodik

Tavaly gyakorlatilag a semmiből robbant be ZHU a rejtélyes producer, aki sokáig bújkált a publikum elől, mivel azt szerette volna, hogy csak a zenéje alapján ítéljék meg az emberek.

Megosztva

zhucover

Pedig sokan szerették volna megtudni, hogy ki is ez a sejtelmesen tehetséges Steven Zhu nevű fiatalember. A találgatások pedig sok pletykát is szültek, többek közt, hogy igazából Skrillex áll az egész mögött. A figyelmet persze főleg a zenéjének köszönhette, hisz az első EP-jén lévő sláger a “Faded” még egy Grammy jelölést is magáénak tudhat.

Több mint egy évvel később, és egy Columbia Records szerződéssel a zsebében ZHU ismét játszadozik velünk. A “Genesis Series”-ként elnevezett projektet direkt úgy építette fel, hogy a rajongók rakják össze a részleteket. Az elsőre csak értelmetlen betűhalmaznak tűnő képből sikeresen kibogozták sokan, hogy az új számokban közreműködik majd többek közt Skrillex, Gallant, Bone Thugs-N-Harmony, A-Trak vagy éppen AlunaGeorge. Az utóbbi kettő már be is jött, hisz először a TLC áthallásos “Automatic”  AlunaGeorge-al, majd később a reggaes, scratchelős “As Crazy As It Is” A-Trakkel debütált. A számokat meg is hallgathatjátok lent, ha pedig egy kis kódfejtésre vágytok látogassatok el erre a weboldalra, ahol egy email cím megadásával még mélyebbre juthattok ZHU végtelen elektronikus nyúlüregébe.

[vembed youtube=”Fh9afpUYVHI” ]

[vembed youtube=”MYfEBL1ItAE” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés