Kövess minket

Zene

2019 van és az „All I Want For Christmas Is You” vezeti a toplistákat

Állj hátra Drake, felejtsd el Stormzy új albumát, táncolj távolabb Dance Monkey, itt a királynő!

Megosztva

Forrás:

Mariah Carey-nek valószínűleg fogalma sem volt mit zúdít a világra, amikor 1994-ben kiadta az All I Want For Christmas Is You számát, amivel megalkotta az ultimate, kitörölhetetlen, nagybetűs Karácsonyi Zenét. Ez a track úgy forrt össze a karácsonnyal, ahogy nálunk a Jézuska, ahogy a szilveszterrel a pezsgő, ahogy a Hős utcával a bio – kéz a kézben járnak és minden évben van valaki, aki már novemberben felcsendíti az irodában, így okozva agyérgöcsöt a kollégáknak. Idén extrán kitettek magukért a karácsonyi hangulatfelelős jelöltek, hiszen egészen az amerikai Billboard toplista első helyére nyomták fel a számot, ami debütálásakor még nem single-ként, kislemezként érkezett, hanem egy EP formájában, így nem vehetett részt a toplistás versengésben. Most viszont kegyetlen revánsot vett minden elpocsékolt karácsonyi szezonért.

[vembed youtube=”yXQViqx6GMY” ]Az ünnepi hangulatú zeneszám egyébként a jelenlegi legtöbbet streamingelt track Nagy-Britanniában, a Billboard statisztika szerint pedig 45 milliószor játszották le a streaming szolgáltatók, 34 milliószor a rádiók és 27 ezer digitális eladást produkált az elmúlt egy hétben. Elemzők szerint Mariah a jubileumi, 25 éves évfordulóra egy komolyabb social média kampánnyal is megtolta a fülbemászó számot – ezt a buzzt már közvetlenül Halloween után elkezdték. Az énekesnő nem túl bőbeszédűen, de annál kifejezőbben konstatálta karrierjének mérföldkövét: megcsináltuk, írta a Billboard tweetjére, amelyben közlik, a szerelmes-karácsonyi nóta végre beteljesítette a jóslatát.

[twitter]https://twitter.com/MariahCarey/status/1206635196830932993?[/twitter]
Az All I Want For Christmas Is You egy új videóklippel is megörvendezteti az embereket, ez pár héten belül fogja elárasztani az internetet – készüljetek, még nincs vége!

(BBC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük