Kövess minket

Tech

2025-ban érkezik a GTA VI, itt az első hivatalos előzetes

Megosztva

Több mint 10 évvel a GTA V megjelenése után a Rockstar Games végre megosztotta a legnépszerűbb videójáték franchise legújabb, hatodik részének első előzetesét, alább lehet is csekkolni.

Az előző, eladási rekordokat döntő rész után nem túlzás kijelenteni, hogy trailert így még nem várt a gamer közösség, és habár a premier magyar idő szerint kedd délutánra lett beidőzítve, a Rockstar végül előrébb hozta azt, mivel illetéktelenek kezébe került a videó, így nem volt más választásuk, mint hamarabb megosztani azt a fanokkal.

A másfél perces előzetesből kiderül, hogy valóban a már korábban pletykált, majd megerősített Bonnie és Clyde‘-szerű főszereplő pár lesz a fókusza a nyílt világú játéknak. Lucia az első női főszereplő a sorozat történelme során. A GTA 6 Vice City-ben játszódik majd, mely a trailer alapján egy változatos és pezsgő város lesz, a legkülönfélébb lokációkkal és emberekkel. Az ízelítő alapján a közösségi média is fontos szerepet kap majd a játékban, mely egyelőre egy sima ‘2025’-ös megjelenése dátumot kapott, ekkor érkezik majd PlayStation 5, és Xbox Series X/S konzolokra.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés