Kövess minket

Aztaa

50 Cent bejelentette: jön a 8 mérföld sorozat

Megosztva

Big Boy rádióműsorában vendégeskedett a queensi hip-hop fenomén, 50 Cent, amikor is az Eminemmel való kapcsolatáról kérdezték. 50 Cent beszélt a Super Bowl fellépéséről, arról, hogy majdnem a Fifa világbajnokságon lépett fel, majd ledobta a bombát: el fogja készíteni az Eminem battle rap korszakát bemutató, filmzene kategóriában Oscar-díjat kapó „8 mérföld” kultfilm sorozat változatát. 

Fifty elárulta, hogy a produkciós munkálatok már elindultak és semmi kétsége afelől, hogy a sorozat hatalmasat fog ütni. Elmondása szerint, Eminem is benne van a dologban, illetve a detroiti rapper örökségét fogja gyarapítani a produkció. 50 azt mondta, hogy személyesen neki is fontos a műsor, mivel a hip-hop kultúra kezdi korai identitását némileg elveszteni, így pezsdítően hathat, ha egy annyira tisztelt, elfogadott és sikeres rapper felemelkedését és hátterét ismerhetjük meg, mint Eminem. Arra a kérdésre, hogy Slim Shady melyik korszakában fog játszódni a sorozat, Fifty azt válaszolta, hogy háttértörténetet szeretne adni a filmhez, így egy előzmény sorozatra lehet készülni, ahol Eminem fiatal éveit láthatjuk majd.

Hogy mikor láthatunk a produkcióból valamit, az egyelőre kétséges, főleg, hogy a 50 Cent másik legendás rappertársáról alkotott sorozatot, a Snoop Dogg ihlette Murder Was The Case sorozatot is parkolópályára tették. Mást nem tudunk, mint izgatottan csüngeni a legújabb 8 mérföld sorozatot érintő híreken és próbáljuk nem elfelejteni: 313, fuck free world!


(Billboard)