Kövess minket

Stílus

50 Cent elárulta, miért nem hordja már az ikonikus golyóálló mellényét

Megosztva

50 Cent eredettörténetek egyik legfontosabb pontja a kilenc lövéses támadás, amit 2000-ben túlélt, hogy aztán a debütáló albumán többször is reflektáljon rá, köztük a borítóval és az általa koncerteken hordott golyóálló mellénnyel. Utóbbit már jó ideje elhagyta a ruhatárából, most a Men’s Health-nek nyilatkozva azt is elmesélte, hogy miért.

A férfimagazin videójában Fifty végigment életének bizonyos állomásain, kommentálva, hogy muszáj volt kigyúrnia magát tiniként a javítóintézetben, mert így legalább békénhagyták, egészen odáig, hogy Eminem sosem adott tippeket neki a siker feldolgozására. Az interjú egy pontján egy golyóálló mellényes fotót mutattak neki, bedobva a kérdést, hogy miért nem hordja már az ikonikus kiegészítőt.

Mikor hagytam abba a golyóálló mellény viselését? Nehezen tudom belőni a pontos dátumot. Egyszerűen voltak már más védekezési lehetőségeim. Golyóálló járműveket kaptam, ugyanaz a cucc, amivel Obama is közlekedik. Szóval nem volt értelme, hogy minden nap viselnem kelljen. Ezért elkezdtem kevesebbet hordani, de ez majdnem olyan, mint a védjegyem. A karrierem kezdetén gyakrabban láttak vele, mint nélküle” – válaszolta. 50 nem csak koncerteken, de fotózásokon, a 2005-ös „Pénzed vagy életed” című filmjében, a róla készült videójátékokban is hordta a mellényt, és néha azért a 2010-es évek elején is felvette a színpadra egy-egy alkalommal.

A rapper amúgy október 18-án a Papp László Sport Arénában ad majd koncertet, vélhetően golyóálló mellény nélkül.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük