Kövess minket

Hiphop

50 Cent fia elment egy Travis Scott koncertre és rájött, hogy az apja le van maradva

Megosztva

50 Cent fia találkozott Travis Scottal, majd továbbította minden Fifty rajongó vágyát, miszerint, hogy az apjának új zenéket kéne kiadnia. Spoiler: 50 kinevette.

A rapper egy képet és egy videót osztott meg Instán, amin látható, hogy a fia épp Travis koncertjét élvezi, majd a backstageben fotózkódik is vele. Fifty képaláírása szerint a koncertélmény egy karácsonyi ajándék lehetett.

Egy másik posztban aztán azt is felfedte, hogy a fia olyan izgatott lett a koncerttől, hogy arra kérlelte az apját, ugorja meg a La Flame által kiharcolt szintet. „SIRE hazajött és azt mondta, hogy csinálnom kell egy új dalt, ami tízszer olyan erős, mint Travisé. Azt válaszoltan neki, hogy inkább fogat kéne mosnod és be kell feküdnöd az ágyba, itt az ideje lefeküdni. LOL.”

50 Cent a 2014-es Animal Ambition óta nem adott ki új albumot, bár számos kislemez követte a projektet, és mások dalain, legutóbb például Nicki Minaj új albumán is feltűnt. A rapper az elmúlt évtizedben inkább a film és a televízió világa foglalkoztatta, de állítása szerint még ki fog adni egy végső lemezt, amin állítólag Dr. Dre-vel dolgozik együtt.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük