Kövess minket

Film

50 Cent filmesítheti meg Snoop Dogg ’94-es gyilkossági perének történetét

Megosztva

Még be sem fejeződött 50 CentBMF” című, a detroiti Black Mafia Family bűnszervezetet bemutató sorozata, de a rapper máris a következő projekten töri a fejét, mely az egyik, kissé rejtélyesen megfogalmazott posztja szerint zöld utat is kapott.

Habár hivatalosan nincs megerősítve, 50 Cent posztja arra utal, hogy következőleg az 1994-es Snoop Dogg gyilkosági perről készítene TV filmet vagy sorozatot.

Félek, hogy ez nagy problémát fog okozni a TV-ben. Egy pillanat az időben, mikor az álom, amit kívántál magadnak, rémálommá változik. Azt hiszed tudod, de fogalmad sincs. Snoop Dogg története őrület. Bummm. Zöld jelzés gang. SOSEM LÖVÖK MELLÉ” – írta Fifty két Snoop fotó mellé. 50 Cent posztjából azt lehet kiolvasni, hogy zöld utat kapott a pert feldolgozó projektje, most már csak ki kell várnunk, hogy milyen formában kerül képernyőre.

Snoop Doggot ’93 augusztusában tartóztatták le, miközben még dolgozott Doggystyle című debütáló albumán. Azzal gyanúsították, hogy köze lehet egy rivális bandatag halálához, akit a gyanú szerint az egyik testőre lőtt le. Snoop és a testőr is emberöléssel lett meggyanúsítva, 1996 februárjában viszont felmentették őket.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés