Kövess minket

Hiphop

50 Cent új albumon dolgozik, de még be kell fejeznie a turnéját

Megosztva

Az Evropa 2-nek nemrégiben adott interjújában 50 Cent megerősítette, hogy újabb lemez kiadását tervezi, amint befejezi a Final Lap turnéját. A rapper július óta járja a világot, és jelenleg a turné európai szakaszánál tart, pár hete Budapesten is fellépett. Egyelőre azt mondja, arra koncentrál, hogy a koncertjeit a lehető legjobbá tegye. Fif azonban megjegyzi, hogy a rajongók valamikor a közeljövőben új zenékre számíthatnak.

50 Cent cseh rádiónak arról beszélt, hogy amikor éppen nem a világot járja a turné miatt, akkor a stúdióban készíti az új anyagokat. A turné utáni életét a továbbiakban Emineméhez hasonlította, megjegyezve, hogy a detroiti MC nem lép fel túl gyakran, bár még mindig kiad zenét. „Amikor nem mozgok, nem turnézok és nem csinálok dolgokat, az lehetővé teszi, hogy a zeneszerzésre koncentráljak” – magyarázta. „Kicsit olyanra állok át, mint amit Dr. Dre-től és Eminemtől kapsz„.

Nem az album az egyetlen dolog, aminek 50 Cent rajongói is örülhetnek. A múlt héten a New York-i születésű zenész bemutatta a Power Book III: Raising Kanan című sorozat következő évadának új előzetesét. A Starz sorozat félig-meddig az előadó gyerekkorán alapul.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés