Kövess minket

Bulvár

6ix9ine elmagyarázta, miért nem segíti ki egy petákkal sem hajléktalan apját

Megosztva

A napokban bejárta a hiphop világot egy videó, melyen Tekashi 6ix9ine vérszerinti apja arról beszél, hogy két éve hajléktalanként él, amiről a fia ugyan nem tud, de most hogy beszél róla, reményei szerint kisegíti őt. Daniel Hernandez kifogásolta, hogy a fia random embereknek is pénzt osztogat az utcán, de neki bezzeg nem segít. “Azt gondolnám, hogy idejön és kisegítene valamivel” – tette hozzá.

Azt már a videó kikerülésekor megírtuk, hogy Hernandez gyerekkorában magára hagyta Tekashit, és utoljára a rapper tárgyalásán látták egymást, aminek amúgy 69 nagyon nem örült, hiába állt ki mellette az apja. Egy pillantást vetettem a vérszerinti apámra, 8 éves korom óta nem láttam. Azt gondoltam, hogy ez valami rossz vicc” – mondta megdöbbenve 6ix9ine anno.

A rapper most DJ Akademiks egyik streamjében magyarázta el, hogy miért nem fog segíteni az apjának, egyben kihangsúlyozta, hogy úgy érzi, már megint csak a negatív dolgokat nagyítja fel a média vele kapcsolatban, mert divatos dolog őt utálni. “Mindenki tudja, hogy a vérszerinti apám elhagyott gyerekkoromban. Jelenleg egy hajléktalanszállón van és cracket szív. A sztori, hogy nem adok pénzt a crack függő apámnak, aki elhagyott gyerekkoromban, nagyobb publicitást kap, mint a pozitív dolgok. Trend engem utálni” – mondta a rapper. Akademiks próbált az ördög ügyvédje szerepében feltűnni, és feldobta, hogy lehet azért empatikusak egyesek az apjával kapcsolatban, mivel legalább a tárgyalásánál megjelent, és megpróbált segíteni (a bíró végül nem engedte Hernandezt felszólalni a tárgyaláson). “Persze, hogy kiállt mellettem, hogy utána adhassak neki pénzt, nem? A narratíva mindig az lesz, hogy én vagyok a világ legrosszabb embere” – válaszolta Tekashi.

(Rap-Up)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük