Kövess minket

Hiphop

6ix9ine megtrollkodta Blueface-t, és egyslágeres előadónak hívta

Megosztva

Tekashi 6ix9ine már megint belekötött valakibe, ezúttal az ütemet tudatosan kerülő Blueface lett a célpontja, miután a kaliforniai rapper új tetkót varratott magára.

Történt ugyanis, hogy Blueface a hírességekkel gyakran együtt dolgozó ékszerész, a NYC Luxury logóját tintázta fel a kobakjára, amiért többen kinevették online. Tekashi megérezte a vérszagot, és azonnal beszállt ő is az oltogatásba, kiemelve, hogy Blueface biztos rengeteg pénzzel tartozik az ékszerésznek, ezért tetováltatta rá a fejére a logójukat. “6ix9ine, nagyon erőlködsz, hogy releváns maradj a szcénában” – válaszolta vissza Blueface egy kommentben.

Persze nem 6ix9ine-ról beszélnénk, ha nem emelte volna következő szintre a trollkodást. Insta oldalán egy paródiavideóban folytatta Blueface kiröhögését, ahol eljátszotta, hogy nincs elég pénze egy drága nyakláncra, és ezért inkább bevállal egy fejtetkót. “Egyslágeres előadó problémák” – tette hozzá a leírásba, utalva Blueface legnagyobb, “Thotiana” című slágerére, amelynek sikerét azóta sem tudta megugrani.

Blueface amúgy korábban egy Rap-Up interjúban kritizálta 6ix9ine-t, kiemelve, hogy a troll rapper az oka, hogy manapság mindenki a lájkokra és az online reakciókra megy rá, egy nagy mémet csinálva a szakmából.

(Rap-Up)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés