Kövess minket

Hiphop

6ix9ine szerint Gunna spicliskedett, de a rapper ügyvédje cáfolja ezt

Megosztva

Miután Gunna vádalkut kötött a YSL bandaperben, felmerült sokakban a jogos kérdés: most akkor beköpte a többieket, köztük a saját barátját, Young Thugot? Gunna a szabadulása után rögtön kiadott egy közleményt, amelyben azt állította, hogy nem spicliskedett, de ez azért nem gránitszilárdságú bizonyíték, elvégre melyik rapper vallaná be büszkén, hogy együttműködött a rendőrökkel? Ja, várjunk csak, van egy ilyen ember, és őt úgy hívják, hogy Tekashi 6ix9ine.

6ix9ine anno szintén hasonló szituációba került, őt is bandatevékenységgel gyanúsították, de miután szép hosszú listát adott arról, hogy a többiek mit csináltak, végül megúszta a hosszú börtönéletet. A rapper azóta megpróbált egyfajta erényt kovácsolni a spicliskedéséből, visszatérő klipjében patkányként jelent meg, azóta pedig többször lenyilatkozta, hogy igen, valóban köpött, de ő legalább őszinte és felvállalja. Utóbbival nem tudunk vitatkozni, de ettől még a hiphop közösség továbbra sem tudta neki ezt kollektíve megbocsátani, pláne, hogy már a RICO ügye előtt is erősen megosztó személy volt a szcénában. Ezek után érthető, hogy most 69 a leghangosabban üvölti, hogy nézzéték, nézzétek, nem csak én vagyok patkány. A rapper Instagramon osztotta újra Gunna vádalkujáról készült bírósági felvételt, ahol a YSL rapper többek közt elismeri, hogy a YSL nem csak egy kiadó volt, de egy banda is.

Kitalálhattok egymillió különböző kifogást, én akkor is vállalom, amit tettem. Ezért vagyok most is szabad, és senki sem ér hozzám! Kiválasztott vagyok. A realeket meg lelövik meg arcon rúgják, de én ebből kimaradnék” – írta 69.

A hasonlatával csak annyi bökkenő van, hogy habár első hallásra tényleg úgy tűnhet, hogy Gunna azzal, hogy elismerte, hogy a YSL egy banda, és magára vállalt egy bűncselekményt, a többiek, közük Young Thug helyzetét nehezítette, de az ügyvédje eloszlatta ezeket a teóriákat. A rapper védője szerint Gunna nem köpött be senkit, a vádalkut, amit kötött, nem lehet majd felhasználni a bírósági perbe, tehát Young Thug és a YSL krú semmivel sem indul rosszabb pozícióból januárban, mint ha Gunna maradt volna rács mögött.

(HNHH)