Kövess minket

Hiphop

6ix9ine testőre 10 ezer dollárt fizet a rapper megverőinek, ha kiállnak ellene

Megosztva

Tekashi 6ix9ine testőre tagadja a közösségi médiában terjedő pletykákat, miszerint ő volt az, aki megrendezte 69 megverését egy floridai edzőteremben. A biztonsági ehelyett kihívta a rapper támadóit egy bunyóra.

A Miamiban élő testőr, Bam-Bam egy tüzes Insta Storyban vágott vissza, 10 ezer dollárt ajánlva a támadást végrehajtó arcoknak, már ha kiállnak ellene és megküzdenek vele, sőt, még azt is felajánlotta, hogy egyszerre mind a négyüket leveri, ha kell. Bam-Bam azért azt is hozzátette, hogy ha ellenfelei veszítenek, akkor megöli őket, szóval lehet mégsem olyan jó ötlet elfogadniuk a kihívást, pláne, hogy azzal tálcán kínálnák magukat a rendőrségnek.

Mint korábban írtuk, 69-t durván összeverték egy edzőterem szauna részlegén. A konfliktust egyes hírek szerint az okozta, hogy a rapper a támadói bandajeleit mutogatta, akik erre bedühödtek, de ez nincs megerősítve. Tekashit kórházba szállították, jelenleg is lábadozik.

A rapper kapta rendesen a savat a verés után is, Boosie Badazz és Chief Keef például jól elnevetgéltek az eseten, és persze a 69-t nem kedvelő rap rajongók sem ejtettek könnycseppeket. Gyerekének anyja, Sara Molina eközben megalázónak nevezte az egész szitut.

6ix9ine egyébként nem akarja felturbózni a biztonsági szolgálatát a verés után sem, és állítja, nem fél.

(TMZ)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés