Kövess minket

Hiphop

Megtámadták és durván megverték 6ix9ine-t egy floridai fitness teremben

Megosztva

Tekashi 6ix9ine addig mondogatta, hogy érinthetetlen és senki sem tudja betalálni őt, hogy valakik kihívásnak vették a szavait és keményen megruházták egy floridai fitness teremben. A szomorú esetről videófelvételt is készítettek, ami az elkövetők szempontjából nem volt valami túl okos húzás.

Mint a TMZ írja, a rappert egy dél-floridai edzőterem, az LA Fitness szauna részlegén találták be ismeretlenek, akik annyira megverték 69-t, hogy végül kórházba kellett szállítani. A felvételek szerint legalább három ember ütötte, rúgta, és a hajánál fogva húzta 69-t, aki a földön összekuporodva védekezett, ahogy tudott. A támadók olyanokat üvöltöztek, hogy „most fotózzál, híres akarok lenni„. A kikerült videóra azt írták, hogy „Király szint, betámadtuk 6ix9ine-t, a patkányt” – utalva arra, hogy a rapper anno együttműködött a rendőrökkel és feldobta a Nine Trey Gangsta Bloods bandatársait, hogy elkerülje magára nézve a hosszú börtönéveket. Azt nemtudni, hogy a támadóknak van-e bármi közük a bandához.

Egy másik felvételen eközben a végeredmény látható, ahogy 6ix9ine véres arccal távozik a helyszínről, miközben egy magát rajongónak mondó ember videózza. „Megtámadtak” – mondja a rapper a videón, majd elsétál, döbbent tekintetek kíséretében.

6ix9ine ügyvédje, Lance Lazzaro szerint a rapper megpróbálta felvenni a harcot a támadókkal, de győzött a túlerő. Lance hozzátette, hogy 6ix9ine-t épp nem védte biztonsági őr a támadáskor, ezért is bátorodhattak fel az elkövetők. Az edzőterem személyzete azonnal értesítette az egyik menedzsert, aki ezután rendőrt és mentőket hívott a helyszínre. 69-t kórházba szállították.

A rappernek állítólag megsérült az állkapcsa, a bordái és a háta is. A rapper ügyvédje szerint a következő lépés az, hogy megkérik a szövetségieket, hogy 6ix9ine kapjon extra védelmet a rendőrségtől.