Kövess minket

Bulvár

6ix9ine testőrei levadásztak egy a rappert videózó férfit, rendőrségi ügy lett belőle

Megosztva

A New York-i rendőrség hivatalosan is meggyanúsította Tekashi 6ix9ine testőri csapatának egyes tagjait, miután azok megkergettek egy a rappert videózó férfit, majd a telefonját is összetörték -írja a The Daily Beast.

Tekashi testőrei közül 5 embert, köztük egy volt rendőrt gyanúsítanak azzal, hogy 20 háztömbön át üldöztek egy férfit Harlem utcáin, mindezt azért, mert az áldozat megpróbálta levideózni a rappert a telefonjával. A New York-i Legfelsőbb Bíróság többek közt rablással, és a rendőrség félrevezetésével gyanúsítja a vádlottakat.

A történet úgy kezdődött, hogy egy 34 éves férfi a barátnőjével együtt sétált Harlemben, mikor felismerte Tekashi 6ix9ine-t az utcán. Megpróbálta levideózni a rappert a telefonjával, de a biztonságiak kiszúrták őt, majd üvöltözve elindultak felé. A férfi beült az autójába és elhajtott, de a biztik mentek utána, méghozzá rendőrségi villogókkal az autójukon. A férfi megpróbált segítséget kérni egy rendőrtől, de a biztonsági szolgálat egyik tagja, Daniel Laperuta, aki korábban rendőrként dolgozott, elővette az igazolványát és azt hazudta, hogy az áldozat fegyverrel fenyegetőzött, ezért üldözik. A rendőr elhitte a sztorit és továbbállt, majd a biztik beérték az áldozatot, kirángatták az autójából, és összetörték a telefonját.

A helyi rendőrség szóvivője szerint egy sztár biztonsági szolgálata nem játszhat rendőrösdit, New York pedig nem a vadnyugat, hogy csak úgy üldözzenek valakit.

6ix9ine eközben családi és egyéb okokra hivatkozva lemondta két koncertjét is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés