Kövess minket

Hiphop

6ix9ine volt menedzsere szerint a rappernek vége van, mivel nincs már pénze biztonságiakra

Megosztva

Tekashi 6ix9ine ex-menedzsere, a jelenleg börtönben lévő Shotti azt állítja, a rappernek kampec, mivel nem tudja már fizetni a nagyszámú biztonsági szolgálatát, akik megvédhetnék a különböző leszámolásoktól.

A volt menedzser, aki egyben a Nine Trey utcai banda egyik kulcsfigurája is volt, DJ Akademiks új, “Off the Record” című Spotify podcastjében adott interjút a börtöntelefonon keresztül. Akademiks többek közt megkérdezte Shotti-t arról a 69 által sokszor hangoztatott állításról, miszerint a menedzser összefeküdt a barátnőjével, innentől kezdve pedig nem akart lojális maradni hozzá és a Nine Trey bandához. Shotti tagadta, hogy bármi köze lett volna a nőhöz, egyben hozzátette, hogy ez megint csak egy újabb terelés a tényről, hogy Tekashi beköpte a bandatársait, hogy cserébe idő előtt szabadulhasson.

“Ezzel csak legitimizálni szeretné, amit tett. Csak mondd, hogy be voltál szarva, mikor a szövetségeik lekapcsoltak, és hirtelen nem tudtad, hogy mit csinálj, ezért köptél. Minek hazudozni?”

Shotti azt is elmondta, hogy habár személyesen megbocsátott 6ix9ine-nak, mások könnyen lecsaphatnak rá, mivel már nincs pénze biztonságiakra.

“Én megbocsátottam neki, de saját magának is meg kell bocsátania. Ő is érzi, hogy így nem lehet élni. Tudom, hogy nem tetszik neki, nem szeret bujkálni, és most bizony bujkál. Nincs már pénze biztonságiakra, az a pénz már elment. Vége van, ennyi” – mondta Shotti, de azt nem tudni, hogy ezt az információt honnan szedte.

Shotti amúgy 15 év börtönt kapott két fegyveres bűntett miatt még 2019-ben.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés

Facebook

Hirdetés
Hirdetés