Kövess minket

Bulvár

Kanye-t állítólag zavarja, hogy túl pici a kukija – áll az elleni indított perben

Megosztva

Újabb részletek derülnek ki Kanye West állítólagos szexuális zaklatási ügyéről és a YEEZY egykori alkalmazottja, Lauren Pisciotta ellene indított peréről.

Ezúttal az került nyilvánosságra, hogy nő állítása szerint a rapper a kis pénisze miatti bizonytalanságát fejezte ki neki nem megfelelő üzenetekkel, képekkel és videókkal. Az egyik állítólagos incidensben Ye elküldött Pisciottának egy videót, amelyen egy modelltől kap éppen orális szexet, majd megkérdezte tőle, hogy szerkessze-e meg a klipet, hogy a hímtagja elég nagynak tűnjön. Egy másik állítólagos példában egy megvágott videót küldött neki, amelyen Ye egy másik YEEZY-alkalmazottal szexel, majd azt mondta, hogy a pénisze nem tűnik elég nagynak ahhoz, hogy elküldje az egyik barátjának, ezért kivágta azt a képkockából.

Továbbá Lauren Pisciotta azt is állítja, hogy Kanye West egyszer azzal dicsekedett, hogy Viagrát szedett, és három órán keresztül szexelt egy ismeretlen A-listás hírességgel. Ez hozzáadódik a többi állításhoz, ami az állítólagos viselkedésével kapcsolatban felmerült, amikről itt írtunk részletesen.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés