Kövess minket

Bulvár

Volt asszisztense szexuális zaklatással vádolja Ye-t, a rapper perel

Megosztva

Kanye Westet szexuális zaklatással vádolta meg egy nő, aki korábban az asszisztense volt. Lauren Pisciotta azt állítja, hogy a YEEZY márkán, és a Donda albumon dolgoztak együtt a rapper / producer / divattervezővel, a munkakapcsolat azonban egy ponton elfajult. Pisciotta elmondása szerint West szexuálisan explicit szövegeket és videókat küldött neki, amelyeken más nőkkel létesített szexuális kapcsolatot. Később West többször is kényeztette magát telefonbeszélgetések közben, és arra kérte, hogy találja ki, mit csinál. Pisciotta azt is állítja, hogy a rapper a pasijai szexuális szokásairól is faggatta és többször is leírta neki szexuális fantáziáit sms-ben.

Nézd, az a bajom, hogy sokat akarok dugni. De miután megdugok valakit, azt akarom, hogy a lány azt mondja, hogy milyen keményen megdugtam. Aztán azt akarom, hogy megcsaljon” – idézett az egyik smsből.

Pisciottát 2021 júliusában vette fel Kanye West, elmondása szerint a rapper 1 millió dollárt ajánlott neki, ha törli az OnlyFans-fiókját. Egy éven belül West több cégének kabinetfőnökévé léptették elő, évi 4 millió dolláros fizetéssel. Pisciottát 2022 októberében kirúgták West cégeitől. A volt kabinetfőnök azt állította, hogy West 3 millió dollárt ajánlott neki végkielégítésként, de még nem fizette ki. A nő most perel.

Ye visszaperelte a nőt és azt állítja, hogy hazugságokat állít, és valójában ő küldözgetett neki meztelen képeket.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés