Kövess minket

Aztaa

A drog rossz, értem?

Ne szívj be, ha füvet csempészel.

Megosztva

Egészen elképesztő sztorikat lehet hallani a drogcsempészekről és a módszerekről, ahogy az illegális anyagot megpróbálják eljuttatni a világ számos pontjára. A legutóbbi eset már szinte szürreális.

Két fiatalt, a 22 éves Leland Ayala-Doliente-t és a 23 éves Holland Sward-ot még 2015-ben kapcsolták le az Idaho állambeli rendőrök. A csempészek körülbelül 9-10 kiló marihuánát próbáltak meg behozni a mexikói határon, ám a rendőrök idő előtt lekapcsolták őket, ugyanis kaptak egy fülest, nem mástól, mint a két fiataltól.

Úgy gondolták ugyanis, hogy oldják egy kicsit a feszültséget egy jól megsodort spanglival. Azonban a dolog a visszájára sült el, nem ellazultak, hanem bepánikoltak a füves cigitől, és civil ruhás rendőröket hallucináltak, akik üldözik őket. Ekkor felhívták a 911-et, feladták magukat, és ölbe tett kézzel várták a rendfenntartókat. Ők annyira jól szórakoztak az eseten, hogy a Youtube-ra is feltették a beszélgetés hanganyagát.

Leland és Holland viszonylag jól megúszták a dolgot, ugyanis mindössze 30 napot töltöttek a rácsok mögött és 5 év próbaidőt kaptak. Mi a tanulság? Soha ne szívj be, ha füvet csempészel.

[vembed youtube=”ZOmRi927TPI” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.