Kövess minket

Hiphop

A Hasbro túladott a Death Row Recordson

Megosztva

Úgy tűnik, hogy mégsem szeretné 2Pac zenékkel telerakni az Én kicsi pónimat, vagy Snoop Dogg idézetekkel kiegészíteni a Monopoly-t a Hasbro, mivel úgy döntöttek, hogy eladják a korábban vásárolt Death Row Records maradványait – írja a Deadline.

A játékgyártó még 2019 nyarán vásárolta meg 4 milliárd dollárért a kanadai Entertainment One nevű céget, amelyhez filmek, TV műsorok jogai tartoznak, de zenei részlegük is van, melynek része a Death Row Records teljes diszkográfiája is. Az Entertainment One amúgy még 2013-ban vásárolta fel a Dr. Dre, Suge Knight és The D.O.C. által alapított kiadót kb. 280 millió dollárért, ez hét évvel azután történt, hogy a kiadó csődöt jelentett.

A ’19-es felvásárlás után kihagyhatatlanul mentek a poénok, hisz kevesebb viccesebb dolog van, minthogy egy gyerekjátékokat gyártó cég megvásárol egy gengszter rap kiadót, de a Hasbro végül inkább úgy döntött, hogy megszabadul az Entertainment One zenei részlegétől. Bejelentésük szerint a Blackstone befektetési vállalatnak passzolják le a zenei portfóliót, potom 385 millió dollárért. Közleményükben azt írják, hogy ők inkább a szórakoztatás és a játékgyártásnál maradnának, a zenék jobb kezekben lesznek máshol.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés