Kövess minket

Aztaa

A Miami Heat stadionját a pornófilmeket gyártó BangBros is szívesen elnevezné

A BangBros 10 millió dollárt adna, hogy ők nevezhessék el a stadiont

Megosztva

Forrás:

A Miami Heat évek óta nem tud egy bajnoki címért küzdő rostert felmutatni, mindössze egy igazán szívós és kisebb meglepetésekre képes alakulatot tudnak összehozni évről-évre, ráadásul tavaly a csapat ikonját, Dwyane Wade-et is elbúcsúztatták az American Airlines stadionban.

Most újabb változás érkezhet az egyesület köré, hiszen az imént említett vállalat elveszti a stadion-keresztelés jogosultságát, így folyamatosan zúdulnak a jobbnál-jobb névajánlatok a Heat portájára. Ebbe a licitbe szállt be egy népszerű internetes pornó filmeket gyártó vállalat, a BangBros is, amely 10 millió dollárt ajánlott fel, hogy átírhassa az American Airlines feliratot.Az ötletük? The BBC – The BangBros Center.

Forrás:

Pornós körökben a BBC teljesen mást jelent – Big Black Cock -, de a vállalat általi nyilatkozatban felhívják a figyelmet, hogy igazából mind a csapat, mind az internetes pornót gyártó cég széles közönségnek örvendő ékkövei lettek Miami városának, tehát mi sem tűnik természetesebbnek, minthogy ez legyen a létesítmény neve. Kíváncsi leszek, hogy ha ez az egész átmegy, akkor vajon így fog-e festeni az öltöző:

Forrás:

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés