Kövess minket

Hiphop

A Puerto Ricó-i hatóságok figyelmeztették 6ix9ine-t, hogy ne jöjjön az országba

Megosztva

Előzetes figyelmeztetést küldtek Tekashi 6ix9ine-nak a Puerto Ricó-i hatóságok, hogy jobb ha nem jön az országba, mert veszélyben lehet az élete. A rappert nem érdekelték az intő szavak.

Az El Vocero de Puerto Ricónak adott, majd DJ Akademiks által újra közzétett nyilatkozatában a Puerto Ricó-i hatóságok figyelmeztették a vitatott rappert, hogy maradjon távol az országtól. „A rendőrkapitányság parancsnoka, Antonio López Figueroa közölte a Univisión nevű csatornával, hogy tartózkodjanak a rapper Daniel Hernández, művésznevén 6ix9ine részvételétől, aki a Premios Juventud című díjátadóra érkezne csütörtökön” – kezdődik a közlemény.

Bár a rendőrség arra kérte 69-t, hogy ne jöjjön Puerto Ricóba, valójában nem tudják megakadályozni, és biztonsági terven dolgoztak ki arra az esetre, ha megjelenne…ééés végül meg is jelent, mint az alábbi videókon látható.

Ezek a halálos fenyegetések amúgy azután érkeztek, hogy 69 korábbi latin kollaboránsa, Anuel AA az ellenféllé vált és egymást szidják a közösségi médiában.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük