Kövess minket

Zene

A Telex főszerkesztője kért bocsánatot Hundred Sinstől, lefokozzák az újságírót, aki kitette a producer arcát a netre

Megosztva

A Telex főszerkesztője, Német Tamás külön cikkben kért bocsánatot Hundred Sinstől, amiért az egyik újságírójuk leleplezte a tudatosan maszk mögé bújó producert és kitette az igazi arcát Instagram Storiesban. Erről itt írtunk részletesen.

Kollégánk, Sajó Dávid, a Telex After rovatvezetője megengedhetetlen szakmai hibát követett el, amikor egy vita hevében a saját Instagramján, ha csak pár percre is, de felfedte egy zenei producer arcát annak ellenére, hogy a nyilvánosságban ő korábban kifejezetten kerülte azt. Ilyet senki sem tehet, egy újságíró pláne nem léphet ki a szakmája keretei közül. Mi a Telexnél komolyan vesszük a szakmai, etikai normákat, saját etikai és magatartási kódexünket” – írja Német, hozzátéve, hogy az ügynek kell, hogy következménye legyen, ezért Sajó Dávid nem rovatvezető többé a Telex Afternél, a jövőben Bicsérdi-Fülöp Ádám vezeti majd a rovatot. Sajó a rovat tagjaként dolgozik tovább, tehát félreértés ne essék, nem rúgták ki, csak lefokozták, és továbbra is ő csinálja az interjúkat.

Érdekes lesz látni, hogy merre halad így tovább a Telex After, hisz ez eredetileg Sajó Dávid személyes podcast projektje volt, mely csak hosszabb idő után vált a Telex hivatalos részéve, tavaly októbertől pedig több fős stábbal külön rovatként nőtt még nagyobbra. Az interjúkat exkluzíve Sajó készítette (háttérmunkásokkal persze), igaz mostanában néha feltűntek új kérdezők is.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés