Kövess minket

Események

A világ legnagyobb cirkuszi attrakciói Budapesten

Öt napon át bizonyíthatnak az artisták.

Megosztva


A Nemzetközi Cirkuszfesztivált kétévente rendezik meg Budapesten. Idén január 7-11 között már 11. alkalommal várják hazánkba a világ különböző pontjairól azokat a művészeket, akik szeretnék lenyűgözni a zsűrit és a közönséget.

Nem tudni, hogy idén sikerül-e a címvédés Magyarországnak, ugyanis a 10. Budapesti Nemzetközi Cirkuszfesztiválon volt először példa arra, hogy ifjabb Richter József lovascsoportja győzedelmeskedett. Könnyű dolga idén sem lesz a résztvevőknek, ugyanis 13 különböző ország kiemelkedő artistái látogatnak el erre a pár napra hazánkba. Érdekes, hogy a 11. alkalom során ghánai artista még nem szerepelt a porondon, ám most erre is sor kerül az 5 nap alatt.

Természetesen a kiemelkedő előadásokhoz a nagyérdemű zsűri is hozzátartozik. Idén Charlie Chaplin fia, Eugene Chaplin és a Cirque du Soleil kreatív igazgatója, Fabrice Becker mellett számtalan cirkuszigazgató és szakember pontozza majd az artistákat.

Aki lemarad az előadásokról, annak sem kell elkeserednie, ugyanis a Fesztikon című műsor az előadások után kezdődik, és összefoglalja majd az ott látottakat.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés