Kövess minket

Stílus

A YEEZY új cipője egy zokni

Megosztva

Az elmúlt hetekben Ye csendben visszakúszott a reflektorfénybe. A zenész és divattervező YEEZY-vel kapcsolatos törekvései ismét beindultak, kezdve a nemrég leleplezett rejtélyes YEEZY SEASON 10 divatbemutatóval, egy új irodanyitással, és a hírrel, hogy az adidas nem semmisíti meg a megmaradt YEEZY készletét. Ezek mellett viszont Kanye azzal is magára vonta a figyelmet, hogy nemrég egy testnadrágban és egy hozzá tartozó, zoknicipőben ment utcára.

A felettébb kényelmetlennek tűnő zoknicipőt először 2019-ben hordta Ye, amikor még megvolt az adidas-szal való partnerségi megállapodása. Igaz, az a verzió még jobban hasonlított a Batman gonosz, Pingvin uszonyszerű kezeire, mint cipőre.

A zokncipő terve tehát négy évig hibernációban volt, most viszont Ye ismét előhúzta azt, és gyorsan le is védette. A terméket YEEZY SOCK SHOES név alatt kérvényezte idn májusban levédetni.

Szemfüles Ye fanok azt is kiszúrták, hogy a YZY zoknicipő prototípusa fehér változatban is létezik már.

Ye pedig nemrég pár MMA lábszárvédővel styleingolta a zoknicipőt, így azért biztos kényelmesebb hordani.

Egyelőre egy nagy kérdőjel a termék valódi megjelenési dátuma, hisz a YEEZY 10. kollekciójáról sem hallani semmi konkrétumot. Ye tehát látszólag még csak kísérletezgeti a nagy divatbeli visszatérését.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés