Kövess minket

Stílus

Kanye egy Adidas bolt mellett nyitotta meg az új YEEZY irodáját

Megosztva

Ye új szintre emelte a trollkodást, vagy csak nagyon szeret közel lenni az exeihez, hisz a legújabb Los Angeles-i YEEZY irodáját egy Adidas bolt mellett nyitotta meg, csak egy fodrászat áll közéjük – szúrta ki a Kanye fan oldal, a Donda Times.

A költözésre azért volt szükség, mert a YEEZY előző irodahelyiségét kilakoltatással fenyegették meg. Kanye állítólag 63 254 dollár tartozást halmozott fel, az épület tulajdonosa pedig hónapokig nem érte el a rappert és tervezőt. Mint ismeretes ez volt az az időszak, mikor antiszemita botrányok övezték Ye-t.

A YEEZY márka amúgy habár kikerült a rivaldafényből az Adidasszal való szakítása után, ettől még nem tűnt el. Kanye nemrég megtartotta a márka 10. kollekciójának bemutatóját, igaz az egész nagyon fura volt. Az esemény nem volt sajtónyilvános, így szinte csak a Ye fanoldalak tudósítottak róla, de ami ennél is furcsább, hogy valójában senki sem tudja, hogy milyen darabokat tartalmaz a kollekció.

A YEEZY 10 nagyon idézőjelben „bemutatója” ugyanis csak egy rakás kopasz modell volt egy raktárban. Fehér pólókat és földszínekkel operáló nadrágokat viseltek. A YEEZY 9-ről, mely szintén nem manifesztálódott igazi termékekben (de legalább voltak benne ruhák), itt írtunk részletesen.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés