Kövess minket

Bulvár

Adele beszólt Donald Trumpnak

Engedélyt kellene kérni, mielőtt csak úgy zenélget a nagyvilágba.

Megosztva

A milliárdos üzletember számára nem indult túl jól a választási kampány. Iowában alulmaradt a másik republikánus elnökjelölttel, Ted Cruzzal szemben, így vagy sürgősen taktikát kell váltania, vagy nagyobb tömegeket kell elérnie, rövid idő alatt. Ha ezt a mostani, jól megkomponált kampányával próbálná meg véghezvinni, akkor bizony főhetne a feje, ugyanis egy lényeges elemen mindenképpen változtatnia kell.

Trump ugyanis előszeretettel használja Adele számait választási beszédei előtt, ám erről nem kért engedélyt az énekesnőtől, sőt, még közölni sem közölte vele, hogy pár számát felhasználta tömegek toborzására. Az illegális zenehasználatra több rajongó is felhívta a sztár figyelmét Twitteren, és természetesen a menedzsmentje rögtön válaszolt is, hogy jó lenne, ha az elnökjelölt mellőzné Adele dalait.

Donald Trump nem először alkalmazza ezt a módszert, korábban az Aerosmith és az REM számait is minden előzetes engedély nélkül használta. Steven Tyler ügyvédei több felszólító levelet is küldtek a milliárdos üzletembernek, az REM frontembere pedig elküldte melegebb éghajlatra az elnökjelöltet.

Aki gazdag, annak mindent szabad, ugye Mr. Trump?

HAHA…
[vembed youtube=”15sszX8DgTw” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés