Kövess minket

Hiphop

Albumra gyűjt a Naughty By Nature

Kickstarteren lehet adományozni.

Megosztva


Nem rég beszámoltunk arról, hogy a Naughty By Nature legelső albumát teljesen ingyen lehetett letölteni honlapjukról 1 napig (pontosan 25 óráig a 25. évforduló miatt). Lehet ez nem volt olyan jó ötlet a srácoktól, ugyanis most szeretnének egy kis pénzt összegyűjteni, hogy fel tudjanak venni egy komplett, új lemezt.

A modern adománygyűjtés egyik formáját választották maguknak, ugyanis a Kickstarteren várják a rajongóktól az alamizsnát. Minden felajánlónak szeretnének kedveskedni valamivel, még annak is, aki csak öt dollárt ajánl fel. A kevesebb pénzt utalók kaphatnak dedikált képet, egyedi lemezt bónusz számokkal és fülhallgatót is, viszont, ha 2500 dollár feletti összeget küldenek, akkor speciális meglepetésben részesülhetnek. A tehetősebb rajongók elmehetnek velük turnézni, lejátszhatnak a zenekar tagjaival egy kosármeccset, vagy akár az új klipjükbe is szerepelhetnek.

Összesen 100 ezer dollárnyi adományt várnak február 29-ig, jelenleg 728 dolláron áll a számláló. Ha szeretnétek ti is hozzájárulni az új albumhoz, keressétek a Kickstarteren a bandát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés