Kövess minket

Tech

Attól fél a Rockstar, hogy 2026-ra tolódhat a GTA 6

Megosztva

A Grand Theft Auto VI, azaz a történelem egyik legjobban várt videojátéka tavaly decemberben kapta meg az első előzetesét, mely azzal zárult, hogy készítők bejelentették, 2025-ban már játszhatunk vele. A Kotaku információi szerint továbbra is ez a terv, de a Rockstar késéssel számol, aminek következtében, legrosszabb esetben akár 2026-ra is kitolódhat a játék megjelenése.

Az ok elvileg az, hogy az eddig távmunkában lévő staff egy része nehezen szokik vissza az irodai ügymenetre, és ez lassulást eredményez a munkafolyamatokban. A Kotaku úgy tudja, hogy eredetileg valamikor 2025 elejére tervezték befejezni a GTA 6-ot, de a jelenlegi állás szerint ebből inkább 2025 vége lesz, és egy 2026 elejei megjelenési dátum sem kizárt. A Rockstar emiatt most nagy nyomást helyez a dolgozóira, mivel nagyon szeretnék, ha tudnák tartani a korábban bedobott 2025-ös dátumot, melyhez direkt nem társítottak hónapot az első trailerben.

A GTA 6 Vice Cityben, a floridai Miami kitalált változatában játszódik, egy bünőző szerelmespárral a középpontban. A játék PS5-re és Xbox Series konzolokra érkezik.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés