Kövess minket

Stílus

Az adidas akár már januárban ledobhatja az első YEEZY márkajelzés nélküli YEEZY sneakereket

Megosztva

Az adidas októberben felmondta ugyan a Kanye Westtel és a YEEZY márkával való, egyébként igen jövedelmező együttműködését, de ez nem azt jelenti, hogy a cipőket nem árulnák tovább. Igen hamar, szinte napokkal a bejelentés után kiderült, hogy az adidas azt tervezi, hogy 2023-ban folytatja a YEEZY sziluettek árusítását, csak YEEZY márkajelzés nélkül. Erre elvileg minden joguk meg is van, mivel a sneaker-dizájnok 100%-ban az ő szellemi tulajdonuk, Ye egyedül a “YEEZY Slides” dizájnját birtokolja, azt nem adhatja ki nélküle az adidas.

A Hypebeast most kiszúrta, hogy a YEEZY subredditen már kész tényként kezelik, hogy a 350 V2 modellt januárban ismét piacra dobja az adidas, méghozzá Granite színben és az eredeti, 230 dolláros áron, de persze YEEZY márkajelzés nélkül. A subredditen belül sokan meglepődtek, hogy az adidas nem csökkenti az árat, mások kiemelték, hogy így olyan hatást ad a cipő, mintha hamisítvány lenne.

Egyelőre az adidas oldaláról nincs megerősítve a hír, de január elég közel van, tehát hamar kiderül, hogy mit terveznek.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés