Kövess minket

Aztaa

Az M4 szerint a Portland Trail BRAZZERS immáron a második meccsét is elveszítette a Golden State Warriorsszal szemben

Spoiler: nem pornósok pattogtatnak a portlandi kosárcsapatban, tévedés történt

Megosztva

Forrás: zeroz3ro Tumblr

Javában izzik az amerikai kosárlabda liga, az NBA playoff két konferenciadöntője, ami keleti ágon a Milwaukee Bucks és a Toronto Raptors összecsapását jelenti, míg nyugaton a már zsinórban két éve bajnoki címet nyerő Golden State Warriorst próbálja a Portland Trail Blazers visszafogni a hőn áhított 3-peattől (egymás után 3 bajnoki cím elnyerése) – eddig kevés sikerrel. Az utóbbi párharc jelenleg 2-0 a Warriors javára, ami nem meglepő, tekintve, hogy a hárompontos mágus, Steph Curry mellett ott van még az utóbbi évek egyik legnagyobb játékosa, Kevin Durant is, de Klay Thompson, Draymond Green és a hamarosan sérüléséből visszatérő DeMarcus Cousins is meccseket képes eldönteni. Ha azt nézzük, ezt a Warriorst már nem nagyon lehet megakadályozni, hogy ismét felüljön az NBA vastrónjára.

[vembed youtube=”TWD1mepI_q0″ ]A Portland azonban próbálkozik – itt játszik egyébként az előbb említett Steph Curry testvére, Seth Curry, így egy újabb réteget ad a csatározásnak a testvérek szembenállása -, de a valaha volt egyik legerősebb NBA csapat ellen jelenleg vajmi kevés esélyt látunk, hogy tovább tudna jutni.

Ugyanakkor nem alázzák annyira a Golden State játékosai a Trail Blazersösöket, hogy pornós párhuzamokat kelljen vonni az egyes vereségek között. Úgy néz ki, hogy az M4 sport egyik szerkesztője mégis azt látja a meccsekben, ahogy a GSW éppen szétb*ssza a Portlandet, mert könnyűszerrel fogalmazták át a város csapatának fantázianevét Trail Brazzersre.

Forrás: Forrás: M4

Ha esetleg valakinek nem lenne tiszta, hogy mi is az a Brazzers, akkor tudom ajánlani az inkognitó módban megnyitott Google-t, de a bátrabbak nyugodtan rákereshetnek a vasárnapi ebéd után is, közös családi program gyanánt.

(via Index)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés