Keresés


A Drake-átok köszöni szépen, él és virul!

Galó Kristóf- 2019.04.11. 21:34

Azt hiszitek büntetőt csak rosszul lehet rúgni? Akkor nem hallottatok még a torontói fenomén átkáról!

Április 9-én, kedden a Tottenham hazai pályán egy kínkeserves és sokszor álmosító meccsen 1-0-ra legyőzte a Manchester City csapatát, aki így hátrányból várhatja a jövő heti visszavágót. Viszonylagos meglepetésnek lehettünk tanúi, ugyanis a City játékos állományából két erősebb Premier League csapatot is ki lehetne rakni, míg a Tottenham megmaradt örökös fekete lónak, akinek a kerete ugyan tele van számottevő tehetségekkel, de nem veheti fel a versenyt a komolyabb pénzcsapatokkal. Talán egy tündérmese első fejezetét láthattuk, ahol az örök ígéret, kevesebbre hivatott csapat legyőzi a nagy óriást? Talán a City rosszul igazolt több száz millió fontért és hoppon maradnak emiatt a BL-ben? Talán a bajnokságra koncentrálnak, hogy legyőzzék a Liverpoolt és visszavesznek a klubcsapatok közti legnívósabb küzdelemből? Vagy esetleg egy torontói, afro-amerikai pop-rapper áll a háttérben, akinek már történelme van a rossz ómen személyiségéről? Mindegyikben lehet igazság, de nézzük meg most az utolsó opciót.

Sergio Aguero valószínűleg nem nagyon olvassa az OFF Médiát, hiszen már korábban megírtuk: Drake bevonzza a balszerencsét. Óriási hibát követett el az argentín csatár, amikor egy közös képet készített a rapperrel, mivel nemcsak, hogy a csapata szezonjának egyik legfontosabb meccsét bukták el, de az ő lába is megremegett egy nagyon kritikus szituációban. A meccs korai szakaszában, 10 perc után egy kezezést nézett vissza a spori a VAR (videóbíró) technológia segítségével, aminek hatására 100%-os bizonyossággal megállapította, hogy büntetőt ért a megmozdulás, így a tizenegyes pontra mutatott. Aguero, mint a csapat legbiztosabb lábú játékosa állt oda, hogy értékesítse az ajándékba kapott lehetőséget, de nem tudta becsapni a Tottenham kapusát, Hugo Llorist.

A focis közhely, miszerint büntetőt csak rosszul lehet rúgni, megdőlni, pontosabban kiegészülni látszik: büntetőt csak rosszul lehet rúgni vagy épp a Drake-átok van rajtad. Aguero sorsdöntő helyzetet hagyott ki, ami meg is bosszulta magát, mivel a meccs utolsó etapjában, a 78. percben Son szerezte meg a vezetést és a győzelmet érő gólt a Tottenhamnek. Aguero előtt lehet felsejlett a kihagyott büntető és a vesztes meccs után az Instagramra egy hónappal ezelőtt feltöltött képe, amin a 6 Goddal látható, íme:

Nagyon úgy tűnik, hogy a Drake-átok még mindig aktív, így kérlek Titeket, ha bármit is sportoltok és lehetőségetek lesz Drake-kel egy közös képet csinálni, nagyon gondoljátok meg! Drake, te pedig légyszi még mindig óvakodj a magyar meztől!

Hozzászólások