Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Beálltak a térfigyelő kamera alá speedezni Dunaújvárosban, őrizetbe vették őket

Beálltak a térfigyelő kamera alá speedezni Dunaújvárosban, őrizetbe vették őket

Offmedia- 2019.07.15. 15:32
Körül kellett volna nézni.
A police.hu beszámolója szerint lezárták a nyomozást egy május 4-én történt esettel kapcsolatban, mikor két helyi fiatal egy térfigyelő kamera előtt speedezett, amit a hatóságok elég hamar kiszúrtak. 


A Bartók Béla téren parkoló, BMW-ben tartózkodó, és feltehetőleg kábítószert fogyasztó személyekre lett figyelmes a térfigyelő szolgálat munkatársa. A helyszínre érkező járőrök azonban már senkit sem találtak az autóban. Kis idő elteltével, a szolgálat újbóli jelzésére a rendőröknek sikerült feltartóztatni a BMW-t Dunaújvárosban, az Építők útján. Az egyenruhások a járművet átvizsgálták, amelyben fehér színű, kábítószernek tűnő anyagot találtak, melyet lefoglaltak. Az autóban tartózkodó két férfit a rendőrségre előállították. A nyomozás során beszerzett szakértői vizsgálat alátámasztotta, hogy a lefoglalt anyag kábítószernek minősül, továbbá mindkét előállított személynél alkalmazott mintavétel eredménye igazolta az amfetamin fogyasztását.

A kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatott két dunaújvárosi férfi beismerő vallomást tett, nem is nagyon tehettek mást, hisz videófelvétel készült róluk.

Hozzászólások