Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Bővült a Rick and Morty nasik listája, a Pickle Rick chips után most itt a Pickle Rick fánk

Bővült a Rick and Morty nasik listája, a Pickle Rick chips után most itt a Pickle Rick fánk

Kersner Máté- 2020.02.19. 18:24
Partnerségre lépett egymással az amerikai Krispy Kreme és a Rick & Morty, a társulásuk eredménye pedig pár, cukorban igencsak bővelkedő nasi lett. 

Forrás: Krispy Kreme
A minap felfedett meglepetés-kollab a népszerű sorozat közkedvelt szereplőiről és epizódjairól mintázott fánkokat és egy shaket foglal magába, ezek közül egyértelműen a para zöld töltelékes Pickle Rick hangzik a legizgibben. Mielőtt mindenki gondolkozni kezdene, hogy vajon milyen ízű lehet egy uborkás fánk, eláruljuk, hogy az édesség - sajnos vagy nem sajnos - citromos-fehér csokis ízben érkezik majd, mint a megálmodók írják róla, "az aroma egy másik univerzumból érkezik, ahol az uborkák citrom-fehér csoki ízűek." Sebaj, a Pringles legalább hű maradt a valósághoz. 

Így fest a zöld töltelékes Pickle Rick fánk
Forrás: Krispy Kreme
A másik két mutatós fánk a Simple Rick's Wafer Cookie és a Strawberry Smiggles nevet kapta, ezeket egy Fleeb Juice-ra keresztelt shake-kel öblíthetjük le, ami fagyiból, tejből, málnából és a Krispy Kreme "kék mennyország" szirupjából készült - instant diabétesz.

Előre is bocsi az izgalomba jött édesszájú rajongóktól, de a Rick and Morty nyalánkságok egyelőre csak Ausztráliában kaphatóak a Krispy Kreme és a 7-Eleven üzletekben március 16-ig, vagy ameddig a készlet tart. (Highsnobiety)

Hozzászólások

Érdekes lehet