Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Common, Chance The Rapper és Quavo is pályára lép az NBA All-Star hétvégéjének celeb meccsén

Common, Chance The Rapper és Quavo is pályára lép az NBA All-Star hétvégéjének celeb meccsén

Kócsi- 2020.02.07. 14:19
Hol van már megint 2 Chainz?!

Jövő vasárnap (magyar idő szerint hétfő hajnalban) a chicagói United Centerben kerül megrendezésre az idei NBA All-Star hétvége leginkább várt eseménye, a Team Giannis - Team LeBron összecsapás. De mielőtt a liga legjobbjai egymásnak feszülnének, pénteken a hírességek meccselnek egy jóizűt az úgymond celeb-gálán, melynek résztvevői között, csak úgy, mint az elmúlt évek során, több rappert is találunk.

Rögtön a sor elején ott van a két chicagói natív, Common, illetve Chance The Rapper, akiket csapakapitányoknak jelöltek újságíró-edzőik, az ESPN csatorna megmondóemberei, Stephen A. Smith és Michael Wilbon. Commont nem megsértve kötelező megjegyezni, hogy Chance kinevezése különösen bölcs döntésnek tűnik innen a távolból: nem mindenkinek sikerül ugyanis 11 dobást elrontani egymás után, míg végre elsüllyeszt egy árva triplát, mondjuk azt legalább csont nélkül.

(Mindkét „csk” szerepel egyébként a Team Giannis - Team LeBron félideji showjában.)

Rajtuk kívül, helyesebben velük együtt pályára lép még Quavo is, őt meg azért érdemes kiemelni, mert a Migo hagyományosan jól teljesít ezeken az ütközeteken: 2018-ban például 19 szerzett pontjával MVP-nek (magyarán legértékesebb játékosnak) választották, tavaly pedig ezt megfejelve 27-et hintett - MVP cím nélkül.

Szegény 2 Chainz viszont ezúttal sem került be egyik csapat keretébe sem.

Hozzászólások

Érdekes lehet