Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Két teljes napig őrizte az elveszett kislányt, Penny a hős pitbull

Két teljes napig őrizte az elveszett kislányt, Penny a hős pitbull

Kócsi- 2018.06.13. 10:15

A két éves csöppség az erdőben bóklászott hűséges kutyájával az oldalán.

Múlt hét csütörtökön nyom nélkül eltűnt nagymamája házából a két éves Charlee Campbell. Az amerikai Lebanon Junction városában élő kislány valószínűleg egy közeli erdőben kóválygott két napon keresztül, de óriási szerencséjére mégsem volt teljesen egyedül, mert a család pitbullja, Penny végig követte, őrizte minden lépését. Hiába tettek meg mindent a közösség tagjai, valamint a térséget teljesen átkutató speciális keresőcsapatok, mégsem sikerült Charlee nyomára bukkanniuk. A teljesen kétségbeesett nagymama egyetlen vigasza az volt, hogy Penny a kutyus rejtélyes módon ugyanakkor tűnt el, mint az unoka, így végig bízott benne, hogy a két csellengő talán együtt van valahol.

Szombaton végül egy helyi lakos, Wayne Brown talált rá a kislányra koszosan, levelekkel a hajában, de ami a legfontosabb; néhány karcolást leszámítva, teljesen sértetlenül. Mindeközben, szinte percre pontosan, Penny is hazaért a mamához. A kutyát azóta igazi hősként ünneplik a városban. Charlee egy napot kórházban töltött előkerülése után, mert kiszáradt, komolyabb baja azonban nem esett, így már otthon lábadozik tovább.


Üröm az örömben: a gyámhatóság vizsgálja a kislányt egyedül nevelő nagyi felelősségét a szerencsés kimenetelű eltűnéssel kapcsolatban.

Hozzászólások