Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Kirúgtak egy Burger King eladót, amiért disznófejet rajzolt egy rendőr rendelésére

Kirúgtak egy Burger King eladót, amiért disznófejet rajzolt egy rendőr rendelésére

Offmedia- 2019.08.19. 21:18
Pedig nem is malachúsból kérte a burgert.
Új-Mexikói járőr, Timo Rosenthal csak egy burgert szeretett volna venni a Burger Kingben, de helyette rendőrgyűlöletet kapott az arcába, mégha aránylag a legártalmatlanabb, mondhatnánk úgyis, cuki módon. A rendőr ugyanis a kocsijában vette észre, hogy a befalni kívánt burger csomagolására valaki egy malacfejet rajzolt, és ha ezután sem esne le a disznó-rendőr párhuzam, még egy csillaggal is megtolta a rögtönzött firkát.


"Az ebédszünetemben uniformisban rendeltem kaját a Burger Kingben, erre ezt kaptam. A húspogácsa oda volt égetve, és a burger maga elég rossz állapotban volt. Azt hiszem ez az utolsó alkalom, hogy a Clovisban lévő BK-ban eszek" - osztotta meg történetét Facebookon, melyből kiderül, hogy a rajzon túl még úgy tűnik direkt el is cseszték a rendelését, ami valljuk be elég nagy seggfejség. 

Rosenthal a Fox News megkeresésére elárulta, hogy elsőre poénra vette a rajzot. "Van humorérzékem, bevándorló vagyok..értem én a viccet" - mondta, de hozzátette, hogy azt már cikinek tartja, hogy direkt odaégették a kajáját. A virálissá vált sztori végül a Burger Kinghez is eljutott és kirúgták a dolgozót, aki a rajzot készítette, továbbá az étteremlánc felajánlott minden clovisi egyenruhásnak egy ingyenebédet.

(HNHH)

Hozzászólások