Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Márciusban jelenik meg Logic első regénye, a 'Supermarket'

Márciusban jelenik meg Logic első regénye, a 'Supermarket'

Kócsi- 2019.01.11. 12:53
Közben egy film forgatókönyvén is dolgozik.

El sem tudjátok képzelni, mennyire izgatott vagyok - írta Logic abban az Insta bejegyzésében, amelyben tudatta a nagyvilággal, hogy befejezte első regényét, a Supermarket-et. A 28 éves rapper nagyjából másfél éve dolgozik a könyvön, és bár többször beszélt róla ez idő alatt, érdemben mégsem árult el semmi lényegeset az irománnyal kapcsolatban. Így egyelőre az sem teljesen tiszta, hogy kisregényről van szó, vagy "normál" hosszúságú regényről, mint ahogy a cselekményt is jótékony homály fedi. A címét is csak az imént említett, eufórikus hangvételű posztból tudhattuk meg, a hivatalos megjelenési dátummal (március 26.) együtt.

View this post on Instagram

Supermarket is upon us! Pre order my debut novel now. Link in Bio. I can’t believe it’s finally happening you guys! I want to thank you so much for your overwhelming support. Showing the world that we the RattPack are more than just music fans. That we are lovers of all forms of entertainment. Thank you for following me on this journey. I have kept you in the dark on what this book is really about and from now until it’s release I’m so excited to dive in and introduce you to this universe I’ve created. Writing a few pages of a script for the incredible true story or everybody was special. But creating an entire world from cover to cover for my fans to explore is a dream come true. I’ve created something that after the first read, you can go back and read it again and it’s a completely different book. I’m so beyond excited you have no idea. Thank you thank you thank you! Please get a copy, hell get three copies and share them with your friends. Fuck social media. Let’s put our phones down for a little while pick some books up and experience something together that we can discuss in great detail! The first half of this book was written at my lowest most depressed, anxiety filled part of my life. And the second half was written as I over came it. This isn’t just characters on a page. So much of it is me and because of that I thank you for your love and support. We kicked musics ass, now let’s show these nerds in the literary world what it’s really about!!! LOL #Supermarket #Author #PeaceLovePositivity #NerdLife

A post shared by Logic (@logic) on


"Köszönöm, hogy velem tartottatok ezen az úton. Alig várom, hogy megismerjétek az általam alkotott világot, azt, ami itt él bennem. Légyszi vegyetek egy példányt belőle! Sőt, vegyetek rögtön hármat, hogy a haveroknak is adhassatok belőle. Bassza meg a közösségi média! Tegyétek le  a telóitokat egy kicsit, és olvassatok inkább. A zenében is hasítunk, de most húzzuk be az irodalomba a népeket, hadd lássák mi is a lényeg valójában"

Logic művészete tehát szintet lépett, ám ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy most aztán megpihenne egy kicsit. A zenélés, illetve a könyv mellett egy JJ Abrams film készítésében szereplőként és (társ)forgatókönyvíróként is részt vállal.

Hozzászólások