Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Michael Jordan 1 millió dollárral segíti Bahamákot a pusztító hurrikán után

Michael Jordan 1 millió dollárral segíti Bahamákot a pusztító hurrikán után

Offmedia- 2019.09.11. 13:38
A kosárlegendának háza is van a szigeteken.
Michael Jordan 1 millió dolláros segélyt ajánlott fel a Dorian hurrikán által érintett Bahama-szigeteken történt pusztítás enyhítésére. Az kosárlegenda egy nyílt levélben beszélt arról, hogy személyes érintettsége miatt is nagyon megrázta a természeti katasztrófa és mindenképp segíteni akart.

"Teljesen lesokkolt az a pusztítás, amit a Dorian hurrikán okozott a Bahamákon. A szigeteknek rendszeres látogatója vagyok és még egy házam is van ott. Együttérzésemet küldöm mindenkinek, aki érintett a katasztrófában, és részvétem mindazoknak, akik elvesztették szeretteiket" - írta Jordan a levében, melyet a publicistája, Estee Portnoy posztolt Twittere.

A hurrikán miatt több mint 70 ezer maradt otthon nélkül, a régiónak időre lesz szüksége az újjáépítéshez, hisz a katasztrófában megsemmisült a bahamai repülőtér, utak és teljes kerületek. Eddig legalább 50 halálesetet jelentettek. Jordan megígérte, hogy közelről figyeli majd a munkákat és egyelőre keresi azokat a szervezeteket, ahol a legjobb helye lesz a pénznek. 


(VIBE)

Hozzászólások

Érdekes lehet