Keresés

Színpadon is bemutatják Bom első könyvét, a Tiplit

Kócsi- 2020.02.28. 14:42
Miközben „kénytelenek” újra kiadni a regényt.

Három évvel a megjelenése után újra kiadják Krausz Attila - aka Bom - Tipli című, elsősorban fiataloknak szóló regényét. A könyv a DSP otthonának tekinthető Bloose Broavaz (zenei) kiadó jóvoltából került nyomdába 2017-ben, mostanra viszont kipörgött a teljes készlet - jöhet tehát a második kör, ezúttal azonban nem a BB, hanem a Bakter könyves gondozásában lát napvilágot az írás, megújult borítóval, de a régi, 1500 forintos áron. (Ugyancsak tőlük szerehető be Bom második regénye, a némileg komolyabb hangvételű Sorsfonalak is.)

Szintén a Tiplivel kapcsolatos hír, hogy a könyv cselekményét Vidovszky György rendezésében színpadra viszik Budapesten, a Kolibri Pince falai között. A próbák már javában zajlanak, a premierre, helyesebben a nyilvános főpróbára bő két hét múlva, március 12-én, délután öt órától kerül majd sor. Ezt még - előreláthatólag - öt másik előadás követi egészen április végiég. A darabban szerepel egyébként Bom testvére, Krausz Gábor is, aki a Kolibri színház oszlopos tagja.

Minderről a DSP rappere számolt be a közösségi felületein tegnap egy rövid, de annál hangulatosabb videó kíséretében. És ha már DSP, alább csekkolhatjátok a srácok legfrissebb klipjét, a hétfőn debütáló Tanárokat.

Hozzászólások