Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Teljesen kiéget a CBA-s Icuka rapjének hosszabb verziója, amiben Ganxsta Zolee-nak is jutott egy verze

Teljesen kiéget a CBA-s Icuka rapjének hosszabb verziója, amiben Ganxsta Zolee-nak is jutott egy verze

Szaghmeiszter Máté- 2018.06.12. 17:45
5189
Kasszás Erzsi Part 2: Reloaded.
Forrás: Youtube
A 2017-es Kasszás Erzsis kampány után, idén májusban tovább fiatalította a brandjét a CBA bolthálózat, méghozzá az "Icuka" nevű rappelő boltvezetővel, akit Bach Szilvia színésznő és humorista alakít. Az előző hónapban debütált reklám alapját egy light-trap beat képezi, mely néhol cloud rap, néhol pedig 80-as évek synthwave hatásokkal operál, tehát próbál több populáris dolgot is lefedni, nem is sikertelenül, de sajnos a szövegírók már nem voltak ilyen kreatívak, így marad a "tiszta bolt, tele a kosár, nagyon adja" rímszörnyetegek.

A dal egy hónap alatt nyilván nem érte még be a hatalmasat robbanó Erzsit, de azért így is megpörgették közel 1,3 millióan Youtube-on, hasonló nézettséget pedig biztosan nem hozott volna egyetlen parizer akciót bemutató videó sem. De ezúttal nem álltak meg egy sima reklámnál a készítők, hétfőn debütált ugyanis a "CBA-s Varázs" klip verziója, melyben vakító neon fények közt ganggel tovább Icuka, és még Ganxsta Zolee is feltűnik a sorok közt, bedobva pár utalást korábbi számaira. 

Mi mással is buzdíthatnánk kattintásra, mint az alábbi CBA-s marketingszöveggel: "Élvezzétek a videót és tanuljátok meg a dalszöveget, hogy ti is teli torokból énekelhessétek kedvenc üzletvezetőnkkel a nyár legforróbb slágerét!"

Hozzászólások