Keresés
  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • "Új cipő" illatú gyertyával kedveskedik az eBay Valentin-nap alkalmából

"Új cipő" illatú gyertyával kedveskedik az eBay Valentin-nap alkalmából

Kersner Máté- 2021.02.14. 19:33
Sneakerszerelmeseknek.

Nem kaptál új sneakert a párodtól, de már egy friss sneaker illúziója is kielégítene? Kéne valami kellemes illatú gyertya a Valentin napi estére? Az eBay e helyzetekre kínál remek megoldást új, Authentique nevű gyertyájával, melynek olyan illata van, 

mint egy épp kibontott, zsírúj lépőnek.

Forrás: Hypebeast / eBay

Díszműbőr, ragasztó, EVA-hab (etilén-vinil-acetát) és gyapotvirág: ezek adják a szakértők által jóváhagyott Authentique autentikus, bőrös-gumis-műanyagos-pamutos illatát, melyből ha szippantunk kicsit, szinte kezünkben érezhetünk egy új Nike lábbelit.


Mint az eBay a gyertya számára létrehozott külön Valentin napi weboldalon írja, az Authentique csomagolását és magát a gyertya megjelenését is egy cipős doboz ihlette. A darab egyébként 35 órán át ég és 220 grammot nyom. 

A formabontó gyertya ára 25 dollár, azaz nagyjából 7400 forint, ez az információ viszont nemigen lényeges most már, tekintve, hogy a limitált számban készült termék rögtön sold out lett. Így már aligha lesz boldog az idei Valentin-nap, de azért innen is üdvözlünk minden - nem csak sneakerrajongó - szerelmespárt. 

Az Authentique természetesen rögtön elfogyott.
Forrás: eBay

Ha már aromák, volt itt vagina-és űrillat is, Drake pedig nemrég maga is kiadott egy gyertyát, melynek...Drake illata van.

(Hypebeast)

Hozzszlsok

rdekes lehet