Kövess minket

Bulvár

Belekötöttek 6ix9ine-ba egy bevásárlóközpontban

Megosztva

Vannak sztárok, akik kedves szavakat, mások szidalmakat kapnak az utcán. Tekashi 6ix9ine inkább az utóbbi kategóriába tartozik, mert habár vannak rajongói bőven, valahogy mindig belefut valakibe, aki nagyon-nagyon nem kedveli őt.

Ez történt a napokban is, mikor a rapper egy bevásárlóközpontban sétálgatott, mire egy férfi elkezdett keménykedni vele. Tekashi végig videózta a történteket, melyeket gyakorlatilag úgy lehetne összefoglani, hogy „pár perc tömény anyázás”, tette mindezt vélhetően azért, hogy bizonyítéka legyen, ha esetleg nekitámadnak. A férfi végül egy amelyik kutya ugat, az nem harap alapon nem esett neki 69-nak, de lehet a vele lévő biztonságiak is visszatartották attól, hogy bunyó legyen. 6ix9ine később arra panaszkodott, hogy nem volt egyetlen biztonsági ember sem a bevásárlóközpontban, ezért is fajulhatott hangos szidalmazásig a helyzet.

A rapper volt menedzsere amúgy nemrég arról beszélt, hogy 69 pénze fogyóban van, és hamarosan komoly bajban lesz, mivel nem lesz pénze szekusokra, akik megvédik az utcán.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés