Kövess minket

Stílus

Beth Ditto és Jean Paul Gaultier közös munkája

Pólókra fel!

Megosztva

Beth Ditto, az extravagáns énekesnő mindig is szeretett kitűnni a tömegből. Különleges sminkje és furcsa öltözködési stílusa magára irányítja a figyelmet, ám ha nem is látjuk, gyönyörű hangját millió közül is felismerjük. Nos, úgy döntöttek, az egyik legjobb barátjával, hogy összehoznak egy közös kollekciót.

Mellékesen ez a barát Jean Paul Gaultier, aki a Hermés kreatív igazgatója volt 2003 és 2010 között. Beth és a tervező már nagyon régóta jóban vannak, és ezzel a kollekcióval szeretnék megmutatni, hogy azok az emberek is lehetnek stílusosak, akik nem nádszálvékonynak születtek. „Jean Paul rendkívül nagylelkű és pozitív ember. Ő az, aki minden méretű és korú nőt imád, és tudja, hogy miben érzik magukat nagyszerűen és gyönyörűnek.” – mondta az énekesnő.

A kollekció limitált számban lesz elérhető Beth Ditto honlapján, ám egy felsőt akár már most is beszerezhetnek a rajongók. A különleges póló, amit Jean Paul Gaultierrel együtt terveztek 150 dollárba (43 ezer forint) kerül, és csak nagy méretben kapható. A kollekció többi darabjához februártól lehet majd hozzájutni szintén online felületen. Pénztárcákat elő Gaultier és Ditto fanatikusok!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés