Kövess minket

Hiphop

Beton.Hofi klippremier: Miki357 videó, Hundred Sins alap és egy újabb banger

Megosztva

A rapID tehetségkutatót nyert Beton.Hofi tavaly menetrendszerűen dobálta a vidiket, az utóbbi időben azonban elcsendesült – úgy tűnik, csak azért, mert újratöltött. A látszólag hallgatag periódusban sem tétlenkedett, hiszen újabb takeoverre készül videóklipek és végül a nyáron egy album formájában. Utóbbit már 100%-ig hivatalos keretek között, hiszen az Universal kiadó komoly fantáziát és potenciált lát a Powerbank-kel pályára lépő Beton.Hofi-ban. A most droppolt videóklip a HARD RESET című számához érkezett, amit a rapper így kommentelt nekünk:

Komoly meló volt ez a klip, sok napot, energiát tettünk bele. Azt, amit Hundred Sins és én készítettünk zeneileg/szövegileg szerintem tökéletesen kiegészítették Miki víziói, létre tudott jönni egy rétegzett művészeti produktum. Azért fontos, mert igazából ez az első single (0. a DAY 01 volt) életem első album jellegű anyagáról, a comic sins MIXTAPE-ről. Ahogy a trekk címe is jelzi, HARD RESET-et nyomtam a korábbi életemre, hogy mindenem odaadhassam a zenének, ezzel a mentalitással tudtam összerakni a lemezt. Fontos, mert az alkotói kémia itt már erősebben jelen volt, mint a Közel-Kilét-EU készítésénél, Mikivel a hétköznapokon is sokat bandázunk, barátomnak tekintem. A szöveghez úgyis a hallgató saját élete ad majd kontextust, de egyébként az oldalaimon szívesen válaszolok bárkinek, ha van konkrét kérdés.” – mondta a The Steve-n és AKPH-n nevelkedő Beton.Hofi.

Az új hullám és a régi, szövegvilágban is sokat nyújtó régi suli lesvonalán mozgó előadó most már nem lépésről lépésre akar haladni, hanem ki akarja használni az előtte álló ajtó-ablak ziccert: nyáron már az ő zenéit verethetjük a before-okon, aftereken, kocsikban vagy ahol épp elér minket a vibe.

Régóta ígérgetem ezt a mixtape-t, de nagyobb kihívás volt, mint gondoltam és végül több szám is lett. A korábbiak közül egyedül a PESTI ISTENEK lesz rajta, a DAY 01, a HARD RESET-en kívül még 10 teljesen új számot tartalmaz. 99%, hogy májusban érkezik egy újabb single egy finom vizuál kíséretében, június elején pedig pukkan a bolond BB Édes meg a Vipera energiaital, mert jön a harmadik klip és a teljes drop. Közreműködőkről és producerekről egyelőre nem mondanék konkrétat, de nagyon vegyes a csapat. Mindenki okkal van rajta és ott, ahol. Merch lesz és sok apró meglepetés is. Szeretem ezt az egészet, boldog vagyok, ha rágondolok.”

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés